Vergaderingen wijkteam

Bent u ook benieuwd naar wat er speelt in de wijk? Wilt u wel eens een openbare vergadering van het wijkteam bijwonen?

Dat kan! U bent van harte welkom.

Wij vergaderen weer op de volgende avond (aanvang 20.00 uur):

  • woensdag 24 april van 20.00-21.30 uur: Week van de Wijk Ideeëntafel. Inloop met koffie/thee en iets lekkers vanaf 19.30 uur. Locatie: Polbeek, Van Dorenborchstraat 1. Iedereen is welkom en je ideeën voor het programma van het 20-jarig jubileum van de Week van de Wijk ook!

Aanmelden is niet verplicht, maar geeft ons wel een indicatie van het aantal te verwachten mensen. Uw e-mail kunt u sturen aan wijkteamnoordveen@gmail.com. Zie ook www.noordveenzutphen.nl/weekvandewijk.

Ondertussen zijn wij op zoek naar nieuwe wijkteamleden of mensen die op andere wijze het wijkteam kunnen ondersteunen. Zie ook https://www.noordveenzutphen.nl/ondersteuning-gezocht-voor-wijkteam-noordveen/.

Want…vanwege te weinig beschikbare tijd/wijkteamleden, is er nog geen reguliere openbare vergadering gepland.

De overige vergaderdata van het eerste halfjaar van 2019 worden na het vinden van ondersteuning t.z.t. via de e-mailservice bekend gemaakt.

De steeds wisselende locatie van onze vergaderingen wordt ook altijd van te voren via de e-mailservice en op de wijkagenda op onze website bekend gemaakt. We maken gebruik van verschillende ruimtes in de wijk, zoals bijvoorbeeld bij Sutfene, Activiteitenvereniging DWK en de kantine van de IJsbaan-vereniging.

Wij zien u graag. Groet, Wijkteam Noordveen.vergadering