Vergaderingen wijkteam

Bent u ook benieuwd naar wat er speelt in de wijk? Wilt u wel eens een openbare vergadering van het wijkteam bijwonen?

Dat kan hopelijk in het laatste kwartaal van het jaar weer! Op 10 oktober 2019 organiseren we hiervoor een brainstormavond. U bent van harte welkom en kunt zich aanmelden voor het ontvangen van nadere informatie door een e-mail te sturen aan wijkteamnoordveen@gmail.com.

  • De Organisatiewerkgroep Week van de Wijk, als vervolg op de Ideeëntafel Week van de Wijk in april, vergadert weer op 5 september 2019. Vragen? Uw e-mail kunt u sturen aan wijkteamnoordveen@gmail.com. Zie ook www.noordveenzutphen.nl/weekvandewijk.
  • Een onderling wijkteamoverleg wordt gepland na de Week van de Wijk 2019. We bespreken dan enkele actuele onderwerpen en verdelen onderling de taken.

Ondertussen zijn wij op zoek naar nieuwe wijkteamleden of mensen die op andere wijze het wijkteam kunnen ondersteunen. Zie ook https://www.noordveenzutphen.nl/ondersteuning-gezocht-voor-wijkteam-noordveen/.

Want…vanwege te weinig beschikbare tijd/wijkteamleden, is er dus nog geen reguliere openbare vergadering gepland.

De overige vergaderdata van 2019 worden na het vinden van ondersteuning t.z.t. via de e-mailservice bekend gemaakt.

De steeds wisselende locatie van onze vergaderingen wordt ook altijd van te voren via de e-mailservice en op de wijkagenda op onze website bekend gemaakt. We maken gebruik van verschillende ruimtes in de wijk, zoals bijvoorbeeld bij Sutfene, Activiteitenvereniging DWK en de kantine van de IJsbaan-vereniging.

Wij zien u graag. Groet, Wijkteam Noordveen.vergadering