Informatie Sociaal Wijkteam

Naast Wijkteam Noordveen, een groep bewoners die zich vrijwillig inzet voor de leefbaarheid in de wijk, bestaat er ook een Sociaal Wijkteam, bestaande uit beroepskrachten.

Beide wijkteams hebben ieder hun eigen taak en rol in de wijk, maar hebben wel regelmatig contact met elkaar en werken soms ook samen.

Het Sociaal Wijkteam stelt zichzelf aan u voor (foto’s, namen en telefoonnummers vindt u hieronder ook):

 

Hallo bewoners van de wijk Noordveen, kent u ons al??

 

Wij zijn het….

Sociaal wijkteam Noordveen!

 

“Ik voel me af en toe alleen. Hoe maak ik vrienden in de buurt? Mijn zoon/dochter is in de puberteit. Hoe ga ik daarmee om? Hoe krijg ik mijn huishouden en/of geldzaken weer op orde? Ik heb problemen op mijn werk, hoe los ik deze op? Mijn kind heeft autisme, waar kan ik terecht voor hulp? Ik heb ruzie met mijn buren. Hoe moet ik hiermee omgaan? Welke activiteiten kan ik allemaal doen in de buurt? Wat is er mogelijk wanneer ik zorg nodig heb?”

 

Met al deze en andere vragen kunt u bij ons terecht. Wij staan voor u klaar! Onze werkwijze is kort en krachtig en er op gericht dat u zo snel mogelijk zelf weer verder kunt. Bijvoorbeeld met steun van iemand uit uw netwerk of een vrijwilliger.

 

Kunnen wij u niet helpen, dan zoeken we samen naar iemand die dat wel kan. Ook zetten wij graag uw talenten in. Voor uzelf, maar eventueel ook voor anderen.

 

Waar vindt u ons?

Loop gerust binnen in ons kantoor: Weg naar Laren 59, 7203 HG Zutphen. De inloopmomenten zijn op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend van 09:00 tot 12:30 uur.

 

Of spreek ons aan op straat, want wij zijn meestal in de buurt aan het werk. Natuurlijk kunt u ook bellen of mailen voor een vraag of afspraak.

 

Telefoon: 0575-596235 (algemeen nr. sociaal wijkteam Noordveen, het ‘oude’ nummer 0575-847628 wordt niet meer gebruikt)

0575-519613, toets 0 (algemeen nr. Perspectief)

Rechtstreekse telefoonnummers van de sociaal werkers staan vermeld naast de foto’s.

Mail:       info@perspectiefzutphen.nl

 

Bezoek onze site voor meer informatie:

www.perspectiefzutphen.nl

 

Yvonne Hendriks

0575-596 289

 

 

 

Larissa Shuttleworth

0575-596 293

 

 

 

Eelco Tromp

0575-596 241

 

 

 

Hiske Ypma

0575-596 264

 

 

Meer weten over de buurthuiskamer (Weg naar Laren 59) en het Sociaal Wijkteam? Bekijk dan dit filmpje waarin de buurthuiskamer, beroepskrachten en wijkbewoners te zien zijn, of ga eens langs!

Kennismaken met de vrijwilligers van Wijkteam Noordveen? Bezoek dan de eerstvolgende openbare vergadering van Wijkteam Noordveen. Lees hierover via de e-mailservice en/of in de wijkagenda.