Noordveen Culinair

Noordveen heeft een diversiteit aan culturen. Smaken die geproefd móeten worden.

Daar waar we elk jaar samen aanschuiven voor de traditionele stamppotten en genieten van het culinaire aanbod tijdens de de braderie, zijn wij voorafgaand aan de Week van de Wijk alvast Corona-“PROEF” op wereldreis geweest door de wijk en hebben we een aantal fantastische recepten verzameld. Deze kunt u tijdens de Week van de Wijk terugvinden op handige meeneemkaartjes en zijn gratis op te halen bij de Coop.

Haal de receptenkaartjes deze week bij Coop!

Tijdens de Week van de Wijk zal in de winkel een standje staan met daarop niet alleen de leuke receptkaartjes, maar mag u ook rekenen op mooie aanbiedingen, waardoor het nóg aantrekkelijker wordt om zelf  aan de slag te gaan.  

Het standje bij de Coop met recepten, benodigde producten en het wijkbulletin

De Week van de Wijk is ook hét moment om uw culinaire talent naar boven te halen tijdens de wedstrijd ‘Broodje Noordveen’ (zie pagina 9 van het wijkbulletin of klik op deze link). De prijs voor het beste broodje is nog even geheim, maar wij beloven u dat u verrast zult zijn.

Geen zin om te koken?

Heeft u geen zin om te koken? Ook daar hebben wij natuurlijk rekening mee gehouden. Bestel uiterlijk zaterdag 19 september uw stamppot  bij Goldenbelds of Slagerij Lammers (zie pagina 14 van het wijkbulletin of klik op deze link).

Wij nemen graag een kijkje in uw keuken, terwijl u één van, of misschien wel alle recepten klaar gaat maken. Stuurt u de foto’s naar ons op?  Ook als het niet helemaal is geworden wat u had verwacht?

Een leuk verhaaltje over uw ervaringen is ook van harte welkom, maar ook: heeft u zelf nog een recept waarvan u vindt dat het nooit verloren mag gaan? Stuur dit dan op naar wijkteamnoordveen@gmail.com of doe het recept door de brievenbus op de Weg naar Laren 59. Vergeet niet uw naam en adres te vermelden, zodat wij bij eventuele vragen contact met u op kunnen nemen.

Veel plezier en eet smakelijk!