Stamppotten Drive-in voor bewoners van Noordveen

In het wijkbulletin Week van de Wijk 2021 is het ook te lezen: Wegens het succes van vorig jaar zijn Henk en Karin Lammers en het team van Nick Goldenbeld opnieuw bereid zich in te zetten voor een Stamppotten  Drive-in tijdens de Week van de Wijk 2021:

  • Uiterlijk zaterdag 18 september bestelt u uw stamppot(ten);
  • Bestellingen vult u in op het bestelformulier op één van deze locaties;
  • Op  www.noordveenzutphen.nl (onderaan dit artikel) kunt u zien hoe u digitaal kunt bestellen tot uiterlijk zaterdag 18 september;
  • Op woensdag 22 september kunt afhalen en betalen bij Cafetaria Goldenbelds en op vrijdag 24 september bij Slagerij Lammers;
  • Thuis kunt u de stamppot(ten) opwarmen en ervan genieten.

De kosten zijn € 4,50 per portie van 550 gram stamppot inclusief worst en/of spekjes.

Bij bestellingen bij Cafetaria Goldenbelds kunt u kiezen uit boerenkool en hutspot.

Bij bestellingen bij Slagerij Lammers kunt kiezen uit zuurkool, boerenkool en hutspot.

Om te voorkomen dat er veel mensen tegelijkertijd hun bestellingen komen ophalen, wordt er gewerkt met tijdsblokken. U kunt een tijdsblok kiezen op het bestelformulier.

Let op: Een eenmaal geplaatste bestelling kan niet meer gewijzigd of geannuleerd worden. Uiteraard is het wèl mogelijk een extra bestelling te plaatsen met een nieuw bestelformulier of om online een nieuwe bestelling te doen.

Om te voorkomen dat er veel mensen tegelijkertijd hun bestellingen komen ophalen, wordt er gewerkt met tijdblokken. U kunt dit aangeven op het bestelformulier.

Let op: Maak uw keuze of u op papier bestelt of digitaal. Wanneer u beide doet, worden ook beide bestellingen geleverd en dient u deze te betalen.

DIGITAAL BESTELLEN kon hieronder:

Klik hier voor bestellen bij Cafetaria Goldenbelds (boerenkool en/of hutspot) voor woensdag 22 september.

Klik hier voor bestellen bij Slagerij Lammers (zuurkool, boerenkool en/of hutspot) voor vrijdag 24 september.