Gluren bij de Buren – inschrijving tot 20 november 2015

Met nog 2,5 week te gaan is begin november 2015 het streefaantal van 40 huiskamers al in zicht, Zutphen en Warnsveld hebben zich vol enthousiasme aangemeld.

Dus huiskamers die nog mee willen doen – en artiesten – moeten zich nu snel opgeven.

Artiesten

Inmiddels heeft een keur aan artiesten zich aangemeld: singer-songwriters, klassiek gitaar ensemble, jidissche muziek, experimenteel theater, cabaret, rockbands, klassiek, tango, improvisatietheater, verteller, dichter, rock & roll, buikdanseres, Nederlandse blues en nog veel meer.

Van jong en onbezonnen, tot ervaren en semi-professioneel. Maar er is nog plek, wie nog mee wil doen, kan zich tot 20 november aanmelden via de website van Gluren bij de Buren.

Huiskamers

Hoewel er al heel veel aanmeldingen binnen zijn, kunnen er in verschillende wijken nog wel wat huiskamers bij, met name in de Hoven, Waterkwartier en Zuidwijken. Het mooie van Gluren bij de Buren is dat eigenlijk elke huiskamer geschikt is: een kleine voor een singer-songwriter of performer, een grote kamer voor een koor of rock & rollband. Dus iedereen is welkom.

Zie ook onze eerdere berichtgeving op deze website: Inschrijving huiskamerfestival Gluren bij de Buren geopend

Aanmelden kan tot uiterlijk 20 november 2015 via www.glurenbijdeuren-zutphen.nl

Daarna wordt het hele programma samengesteld, d.w.z. huiskamers en artiesten worden door de organisatie aan elkaar gekoppeld. Medio december is het programma definitief en dan wordt de programmakrant gedrukt.

Wilt u op de hoogte blijven of anderen op ons huiskamerfestival attenderen, like Gluren bij de Buren dan op Facebook https://www.facebook.com/GlurenbijdeBurenZutphen of stuur dit bericht door (zie icoontjes linksonder dit bericht).