Inschrijving huiskamerfestival Gluren bij de Buren geopend

Misschien heeft u de kraam gezien op de braderie van de Week van de Wijk of misschien heeft u erover gehoord of gelezen: Op zondag 24 januari 2016 vindt de eerste editie plaats van Gluren bij de Buren Zutphen-Warnsveld, georganiseerd door Stichting de Cultuurbrigade. In Noordveen is Gluren bij de Buren niet nieuw, reeds eerder werd het huiskamerfestival in onze wijk georganiseerd en waren hierbij veel wijkbewoners betrokken. Het was een succes!

Wijkteam Noordveen wil het huidige initiatief  van wijkbewoonster Ria de Jong voor een editie voor heel Zutphen en Warnsveld graag ondersteunen. Dat doen wij o.a. door een bijdrage uit het wijkbudget van Noordveen toe te kennen, te helpen bij het verspreiden van informatie over het huiskamerfestival en we hebben Ria een gratis kraam ter beschikking gesteld op de braderie tijdens de Week van de Wijk 2016 om het festival onder de aandacht te brengen en huiskamers en artiesten uit Noordveen te werven.

Wijkteam Noordveen hoopt dat de wijk Noordveen zal schitteren tijdens Gluren bij de Buren op 24 januari 2016!

In onze wijkagenda kunt u nadere informatie vinden over Gluren bij de Buren voor als u mee wilt doen als artiest, uw huiskamer ter beschikking wilt stellen of als u wilt weten wat het evenement nou eigenlijk inhoudt. T.z.t. zullen wij uiteraard het programma van Noordveen onder de aandacht brengen.

Informatie is verder te vinden op www.glurenbijdeburen-zutphen.nl, Facebook en Twitter.