Brei, haak of punnik mee voor een knuffelboom in speeltuin Praebsterkamp!

Veel wijkbewoners helpen al mee met het realiseren van een knuffelboom in speeltuin Praebsterkamp door lapjes te breien van verschillende maten en in allerlei kleuren. Wie niet van breien houdt, mag ook haken of punniken. Ook mogen er poppetjes en diertjes van wol gemaakt worden om in de knuffelboom te hangen.

Op dinsdag 28 februari 2017 waren we bijvoorbeeld op het azc aan de Voorsterallee en hebben jong en oud geholpen. Misschien haken zij de volgende keer ook wel weer aan. Wanneer?

Op zaterdagmiddag 11 en zondagmiddag 19 maart 2017 zijn er weer enkele sessies gepland om samen te werken aan de knuffelboom. Het is beide middagen van 14.00-16.00 uur, in de buurthuiskamer “Bij de Buren”, Weg naar Laren 59.

Alle wijkbewoners, jong en oud, zijn welkom om mee te doen. Wie niet naar één van de sessies op locatie kan komen, mag ook thuis iets maken. De komende tijd wordt nog op verschillende data en locaties samen aan de knuffelboom gewerkt.

Uiteindelijk wordt alles wat in de wijk gemaakt is, verzameld. En in het voorjaar/de zomer van 2017 maken we samen een knuffelboom in speeltuin Praebsterkamp!

Wil je op de hoogte blijven van dit project, meld je dan aan voor de e-mailservice via deze website.

 

AGENDA 2015-2016-2017:

Vanaf april 2015 wordt er op verschillende locaties gehandwerkt voor dit project voor een knuffelboom in speeltuin Praebsterkamp. Ook zijn er sessies gepland waarbij iedereen kan aansluiten:

In 2016 ging het project nog door en zijn er nog meer sessies gepland:

  • Woensdagmiddag 13-01 in Polbeek en dan komen ook de kinderen van de Kindermiddag Weg naar Laren. Alle andere geïnteresseerden zijn deze middag ook van harte welkom! Oók familie en mantelzorgers van bewoners van Polbeek zijn deze middag van harte welkom.
  • Woensdagochtend 17-02 in Polbeek voor alle leeftijden. Alle andere geïnteresseerden zijn deze inloopochtend ook van harte welkom! Wijkbewoners, familie en mantelzorgers van bewoners van Polbeek, schuift u gerust aan.
  • Woensdagochtend 16-03 in Polbeek voor alle leeftijden. Alle andere geïnteresseerden zijn deze inloopochtend ook van harte welkom! Wijkbewoners, familie en mantelzorgers van bewoners van Polbeek, schuift u gerust aan.
  • Woensdagochtend 06-04 in Polbeek voor alle leeftijden. Alle andere geïnteresseerden zijn deze inloopochtend ook van harte welkom! Wijkbewoners, familie en mantelzorgers van bewoners van Polbeek, schuift u gerust aan.

(Wegens omstandigheden is het helaas niet gelukt om in april 2016 een sessie te plannen met de Jan Ligthartschool, zoals eigenlijk de bedoeling was. In 2016 is er wel wekelijks op maandagochtend in de buurthuiskamer “Bij de buren” inloop met breien geweest.)

Ook in 2017 gaat het project door!

  • Elke maandagochtend is er in de buurthuiskamer “Bij de buren”, Weg naar Laren 59 inloop met breien. De breiclub helpt vanaf het begin van het project ook mee met het project door lapjes te breien van verschillende maten en in allerlei kleuren. Rond 10.30 uur wordt wekelijks gestart met breien en iedereen is welkom om mee te helpen. Materialen aanwezig, zelf meenemen mag ook.
  • Dinsdagochtend 28 februari is er een sessie voor bewoners van het azc aan de Voorsterallee. Bewoners die enthousiast zijn, komen in maart ook naar de volgende sessies:
  • Zaterdagmiddag 11 maart is iedereen tussen 14.00 en 16.00 uur welkom in buurthuiskamer “Bij de buren” (Weg naar Laren 59) om samen met Fabienne, Caro en Chantal te werken aan het project. Materialen aanwezig, zelf meenemen mag ook.
  • Zondagmiddag 19 maart is iedereen opnieuw tussen 14.00 en 16.00 uur welkom in buurthuiskamer “Bij de buren” (Weg naar Laren 59) om samen met Fabienne, Caro en Chantal te werken aan het project. Materialen aanwezig, zelf meenemen mag ook.

In het voorjaar/de zomer van 2017 worden nog enkele sessies gepland om alle gemaakte en gekregen lapjes aan elkaar te maken, ter voorbereiding op het aanbrengen op de boom. Iedereen die het leuk vindt, is van harte welkom om daarbij te helpen. De data worden hieronder vermeldt en tevens via de e-mailservice van Wijkteam Noordveen bekend gemaakt.

  • … (data/locaties volgen spoedig!)

 

In het voorjaar of de zomer van 2017 wordt het project afgerond. We hopen dat alle betrokkenen dan aanwezig zijn bij het aanbrengen van de lapjes aan de boom en/of onthullen van de knuffelboom. En natuurlijk is verder iedereen welkom om hiervan getuige te zijn. Blijf op de hoogte via de e-mailservice van Wijkteam Noordveen!