Prijsuitreiking ballonwedstrijd Van der Capellenlaan tijdens creatieve/spel-middag voor jong & oud

Klik op de flyer voor een uitvergroting

Klik op de flyer voor een uitvergroting

Voor deelnemers van de ballonwedstrijd op 29 november jl., bewoners van Polbeek en aanleunwoningen en alle overige wijkbewoners organiseerden Wijkteam Noordveen en de Gemeente Zutphen een creatieve/spel-middag op woensdag 20 mei 2015.

De middag vond plaats in het restaurant van Polbeek en iedereen kon inlopen vanaf 14.30 uur. Er werd samen druk geknutseld en gekleurd en je kon breien, haken, punniken, puzzelen, tekenen, loomen en sjoelen. De middag werd muzikaal aangekleed met gezellig pianospel door een wijkbewoner. Aanwezigen werden getrakteerd op iets te drinken op kosten van de Gemeente Zutphen.

Jong & oud luisteren naar wethouder Coby Pennings tijdens creatieve/spel-middag in Polbeek

Jong & oud luisteren naar wethouder Coby Pennings tijdens creatieve/spel-middag in Polbeek

Het meenemen van eigen brei- en haakwerk was deze middag ook mogelijk. Het is de bedoeling om uiteindelijk met brei- en haakwerk een knuffelboom te maken in speeltuin Praebsterkamp. Zowel kinderen als volwassenen kunnen hieraan nog steeds meewerken. Voor informatie kunt u mailen naar wijkteamnoordveen@gmail.com.

Tijdens deze middag voor jong en oud vond rond 16.00 uur de prijsuitreiking plaats van de ballonwedstrijd die gehouden is tijdens de officiële opening van de Van der Capellenlaan. Wethouder Coby Pennings heeft de prijzen (speelgoedbonnen van 15, 20 en 25 euro!) uitgereikt aan de winnaartjes. En natuurlijk gingen ze daarna samen op de foto!

 

De winnaars van de ballonwedstrijd!

De winnaars van de ballonwedstrijd!

De 1ste plaats is voor Kian Groen. Zijn kaartje is in Maarssen gevonden, 82.2 km hier vandaan.

De 2de plaats is voor Robin Hoevers. Zijn kaartje is in Otterlo gevonden, 34.9 km hier vandaan.

En de 3de plaats is voor Ise te Bokkel. Haar kaartje is in Kootwijkerbroek gevonden, 33.7 km hier vandaan.

 

(Fotografie: wijkbewoner Heidi te Bokkel)