Wijkbulletin Noordveen 2021

Jaarlijks in september is het zover, dan is de Week van de Wijk in Noordveen! Het programma van de feestweek, in 2021 van vrijdag 17 t/m zondag 26 september, is te lezen in het wijkbulletin. Naast het programma, is ook andere informatie over en vanuit Noordveen te lezen.

Dit jaar is in het wijkbulletin speciaal aandacht besteed aan herinneringen die wijkbewoners hebben aan de coronatijd. We deden in 2020 al een oproep om herinneringen met ons te delen. In het wijkbulletin vindt u op pagina 17, 20, 21, 23, 24 en 25 herinneringen uit 2020 en 2021.

Op pagina 18 en 19 vindt u een overzicht van de beroepskrachten in de wijk, op pagina 22 informatie vanuit de Gemeente Zutphen over een duurzame toekomst voor de wijk Noordveen, op pagina 26 een recept en op pagina 27 informatie over Boodschappendienst Noordveen.

Heeft u het wijkbulletin niet (meer), maar wilt u het wèl graag lezen? U kunt het wijkbulletin ook hier downloaden.

Het wijkbulletin is van 6 t/m 11 september huis-aan-huis verspreid in de wijk. Wie het wijkbulletin niet thuis ontvangt, kan deze na de verspreidingsronde ophalen op verschillende locaties in de wijk, waaronder bij de Coop. Of stuur ons een e-mail (wijkteamnoordveen@gmail.com).

Wilt u het programma graag via e-mail ontvangen? Dat kan ook. Meld u dan aan voor de e-mailservice. Dan ontvangt u alle laatste nieuwtjes over de Week van de Wijk als eerste.

U kon via de website bestellingen doen voor de stamppotten drive-in bij Goldenbelds en/of Lammers, of u aanmelden voor de burendagontmoetingen op Burendag Noordveen. Wij wensen iedereen een goede Week van de Wijk toe!