Wij gaan samen voor een schone wijk!

flyer_hondenpoep_grootNaar aanleiding van een steeds terugkerend (vergader)onderwerp, besloot Wijkteam Noordveen in september 2012 over te gaan tot actie! Wijkteam Noordveen een flyer / miniposter huis-aan-huis laten verspreiden tezamen met het Wijkbulletin. Met deze flyer vragen we aandacht voor een van de grootste ergernissen onder inwoners van Zutphen: Hondenpoep!

Gelukkig valt het in de meeste straten mee en ruimen veel mensen gewoon netjes de poep van hun huisdier op. Maar er zijn ook plekken waar vaak veel hondenpoep ligt. En samen willen we daar wat aan doen!

U kunt de miniposter printen en voor uw raam hangen om zo aandacht te vragen voor dit probleem. Download: Flyer hondenpoep Wijkteam Noordveen

Al ruim een jaar wordt de flyer door mensen in de wijk gebruikt om aandacht te vragen voor overlast door hondenpoep. Daar zijn we blij mee!

Bent u niet in de gelegenheid de flyer te printen? Wij hebben nog enkele gedrukte exemplaren op voorraad. Deze zijn aan te vragen via e-mail. Vermeld uw naam+adres en aantal gewenste exemplaren (maximaal 5). Maar…op=op!