Week van de Wijk 2014 (+PROMOTIEFILM)

De eerste voorbereidingen zijn alweer in volle gang voor de Week van de Wijk 2014. Help je mee? Organiseert u(w vereniging, club, school of organisatie) ook een activiteit tijdens deze week? Durf je het podium op voor een muzikaal optreden? Lees dan zeker verder!


 

 

Voor de 14e maal op rij vindt de Week van de Wijk in september plaats met daarin vaste activiteiten zoals de braderie in de Weg naar Laren met o.a. het open podium (zaterdag 27 september) en het stamppottenbuffet op Polbeek (vrijdag 26 september).

Maar ook andere, nieuwe activiteiten zullen deze week plaatsvinden. Wijkbewoners, bewonersgroepen, verenigingen, scholen en andere organisaties in de wijk worden van harte uitgenodigd tijdens deze week een activiteit te organiseren die opgenomen wordt in het programma van de Week van de Wijk 2014. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ideeën zijn van harte welkom!

De week zal lopen van vrijdag 19 t/m zondag 28 september 2014. Wijkteam Noordveen zal zich inzetten voor een zo goed mogelijke spreiding van de activiteiten over de week. Informatie en aanmelding kan via het e-mailadres wijkteamnoordveen@gmail.com of via het contactformulier op deze website.

Wij nodigen singers/songwriters, beginnende bands en andere muzikanten van harte uit zich op te geven voor het open podium (27 september).

Via deze link kunt u de promotiefilm Week van de Wijk 2014 bekijken die door wijkbewoner Han Verbeek is gemaakt.

Nadere informatie over de Week van de Wijk en over de braderie op zaterdag 27 september 2014 zal te lezen zijn op deze website en via de e-mailservice van Wijkteam Noordveen.

Het programma wordt voorts bekend gemaakt d.m.v. posters in de wijk en zal tevens huis-aan-huis verspreid worden.

Via deze link kun je lezen over de Week van de Wijk 2013.