Stroomstoring treft ook Noordveen, waaronder de Coop

De wijk Noordveen werd op dinsdagmiddag 29 april ook door de stroomstoring in Zutphen getroffen. Liander liet weten dat het postcodegebied 7201-7205 betrof. Rond 14.00 uur liet Liander via de sms-service weten dat in het postcodegebied 7203 de monteurs ter plaatse waren om de storing te verhelpen. Dat gebeurde gefaseerd, waardoor een deel van de huishoudens al eerder weer stroom kon gebruiken dan de rest. De verwachting was dat rond 16.00 uur de gehele storing verholpen zou zijn.

Ook supermarkt Coop werd getroffen door stroomstoring en moest hierdoor de deuren tijdelijk sluiten. Tegen 15.30 uur kwam de melding dat de storing in postcodegebied 7203 verholpen was. Een medewerker van Coop liet weten dat de supermarkt rond 16.00 uur weer open hoopte te kunnen gaan. Voorts werd er storing gemeld door UPC-klanten. UPC meldde eveneens rond 16.00 uur de storing verholpen te hebben.

In geval van stroom- of gasstoring kunt u gratis bellen met 0800-9009. Op basis van uw postcode wordt aangegeven of er een storing bekend is en indien dit het geval is wordt eveneens vermeld wat de verwachte eindtijd is. Het is mogelijk om via sms op de hoogte gehouden te worden. Daarover ontvangt u automatisch informatie indien u het genoemde nummer belt.