Loopt u mee met de wandelclub vanuit Polbeek?

De wandelclub van Noordveen nodigt alle wijkbewoners van harte uit om op de maandagavonden mee te lopen. Per keer wordt gekeken wie er mee loopt en wordt gezamenlijk overlegd hoe ver er gewandeld gaat worden en waar naar toe. De samenstelling van de groep is elke maandagavond anders: van jong tot oud, van fanatieke loper tot rustige wandelaar. Maar altijd is het gezellig en heeft men aandacht voor elkaar. Sommige mensen lopen af en toe mee, anderen wekelijks. Er wordt om 18.30 uur gestart vanuit de entree van Polbeek.

Het is ook mogelijk om mee te gaan als u rolstoelafhankelijk bent. Wanneer er iemand nodig is om uw rolstoel te duwen, dan wordt verzocht tijdig vooraf contact op te nemen met de organisatie zodat uitgekeken kan worden naar een vrijwilliger die daarvoor kan zorgen.

Mensen die het leuk vinden om te wandelen met mensen die in een rolstoel zitten en die anders maar binnen zouden zitten, worden van harte uitgenodigd om mee te gaan, ook als dat éénmalig is.

Deelname is gratis, ontmoeting staat voorop. 

Deelnemers worden uitgenodigd na afloop nog een kopje koffie of thee te drinken in het Grand Café van Polbeek.

De activiteit wordt georganiseerd door Bewonerscommissie Berkelpark in samenwerking met Woonzorgcentrum Polbeek. Contact: flatsnoordveen@gmail.com.

Meer informatie over deze activiteit kunt u vinden in de wijkagenda elders op deze website.