Opening Vitaal Hanzepark

Na jaren van voorbereiding is het Vitaal Hanzepark nu grotendeels gerealiseerd. Met de aanleg van diverse calisthenics toestellen, een multifunctioneel sportcourt, twee jeu de boules banen en een beweegtuin voor ouderen hebben we de basis gelegd voor een prachtige aanvulling van ons sportpark.

Met het Vitaal Hanzepark willen we de leden van de verenigingen ( AZC, AV Hanzesport, scouting Karel Doorman en Personall Fit) èn de bewoners van de wijk Noordveen meer sport- en beweegmogelijkheden bieden.
Meer over de activiteiten en de mogelijkheden tot gebruik van het sportpark is te lezen op www.vitaalhanzepark.nl

Op vrijdag 28 oktober werd het Vitaal Hanzepark geopend door wethouder Eva Boswinkel. Naast de leden van de verenigingen waren ook inwoners van de wijk Noordveen aanwezig om de openingsplechtigheid bij te wonen. Deze vond plaats om 16 uur  bij de entree van AV Hanzesport. Vanaf 1 november is het Vitaal Hanzepark dagelijks geopend en zullen er ook sport en beweegactiviteiten aangeboden worden. Op www.vitaalhanzepark.nl kun je daar meer over lezen, of neem contact op met de coordinator van Vitaal Hanzepark; Anno Waterlander, verenigingscoach@azczutphen.nl