Op zondagmiddag niets te doen? Kom jammen, muziek luisteren, darten of biljarten!

Ook geen idee wat op zondagmiddag te doen? Vervelen de kinderen zich? Misschien kunt u dan eens een jamsessie bijwonen. Op de flyer hieronder kunt u lezen wanneer de eerstvolgende jamsessie is gepland.

Tijdens de jamsessies kunnen geïnteresseerden van alle leeftijden met hun eigen instrument het podium beklimmen om te ‘jammen’. Iedereen is welkom om te komen luisteren naar de muzikanten die zich uitleven op het podium. Er is tevens mogelijkheid tot (pool)biljarten en darten. Neem voor het darten wel eigen pijltjes mee. Een gezellig uitje voor het hele gezin. En er hoeft voor deze activiteit in het DWK-gebouw geen entreeprijs betaald te worden!

De (maandelijkse) activiteit duurt van 14.00 tot 18.00 uur, maar u kunt komen en gaan wanneer u wilt. De bar is open en er kan tegen gering tarief iets naar keuze genuttigd worden. Gezellig en goedkoop uit in eigen wijk! Hoewel de activiteiten in het DWK-gebouw overigens open staan voor iedereen, dus ook voor mensen die niet in de wijk Noordveen woonachtig zijn. Neem dus gerust vrienden en bekenden mee.

Meer informatie is te vinden in de wijkagenda op deze website.

Voor de maandelijkse Jamsessie van Stage Noordveen worden nieuwe vrijwilligers gezocht voor de bar, keuken en daarnaast een sessieleider. Voor aanmelden en vragen kun je mailen naar info@stagenoordveen.nl. Of kom eens kijken tijdens de activiteiten en vraag naar Henk.