Noordveen Villaggio

Al geruime tijd wordt er gewerkt aan de voorbereidingen van de Week van de Wijk 2023. Deze is van vrijdag 15 t/m zondag 24 september.

Tijdens de openbare wijkvergadering in juni is er vanuit de organisatiewerkgroep alvast wat informatie gegeven over het programma en over de lopende voorbereidingen. Ook is verteld dat de Week van de Wijk 2023 een thema heeft, namelijk Kleurrijk Noordveen.

Wij roepen iedereen op om gezamenlijk of individueel, met je gezin, je buren of een andere groep vlaggetjes te maken voor de Week van de Wijk.

In de Week van de Wijk willen we onze buurt omtoveren tot het kleurrijke Noordveen Villaggio. Net als in de mediterrane dorpen in Zuid-Europa willen we creatieve en bovenal vrolijke en kleurrijke lijnen spannen om zo buren en straten met elkaar te verbinden. Onze voordeuren kunnen we ook nog versieren met bijvoorbeeld kleurrijke plantjes, zo fleuren we onze wijk op en vieren we de Week van de Wijk.

Bij het ophangen van de vlaggetjes is het belangrijk rekening te houden met de volgende zaken:

–      De vlaggetjes mogen de openbare weg niet overkruisen;

–      Hang ze ten minste 2,5 meter hoog, zodat niemand eraan kan hangen of dat het anderszins overlast veroorzaakt;

–      Zorg dat ze geen uitritten versperren, ze mogen nooddiensten niet tot last zijn.


Op onder meer de volgende momenten kunnen we gezamenlijk, met allerlei materialen, aan de slag gaan om vlaggen te maken. U bent op al deze plekken van harte welkom, ook als u hier nog niet eerder geweest bent.

Vanaf 31 juli:

  • – Elke maandagmiddag in de Polbeek : 15:00 tot 16:30 uur.
  • – Elke maandagochtend aan de Weg naar Laren 61 (Perspectief) : 10.00 tot 12.00 uur.
  • Woensdagavond 16 augustus in de Polbeek van 18.30 – 20.00 uur
  • Woensdag 6 september¬†tijdens de koffieochtend in het Praathuis bij de aanleunwoningen van de Polbeek van 10.00 tot 11.00 uur. Dit is een samenwerking van Polbeek en Perspectief, iedereen is van harte welkom.

Meer data en locaties aanmelden kan nog steeds. Stuur ons dan een e-mail op wijkteamnoordveen@gmail.com met als titel ‘Aanmelding Noordveen Villaggio locatie’.

We hopen op een enthousiast en kleurrijk Noordveen!