Nieuwjaarsbijeenkomst Wijkteam Noordveen

Op 10 januari 2023 organiseren wij als Wijkteam Noordveen een Nieuwjaarsbijeenkomst.

Alle inwoners van de wijk Noordveen en alle bedrijven, organisaties en instellingen uit Noordveen zijn van harte welkom. Van 19.00 tot 21.00 uur ontmoeten we u graag in het DWK gebouw aan de Leeuweriklaan.

Laten we elkaar een mooi jaar toewensen. Uiteraard hebben we een kop thee, koffie en iets anders voor u.

Er zijn kraampjes met projecten die de afgelopen periode zijn opgestart of al langer lopen. Maar hoe dan ook: het zijn mooie dingen die in onze wijk gebeuren.
Wilt u iets doen in en voor de wijk? Dat kan. We hebben een vacaturekraam waar u kunt zien wat er gevraagd wordt.

We hebben jarenlang veel samengewerkt met onze wijkregisseur Kees Meijer. Helaas stopt hij met deze baan in december 2022. Tijdens deze nieuwjaarsbijeenkomst neemt hij afscheid.

U komt toch ook? En neemt u de buren mee? Graag tot 10 januari!

Onze uitnodiging wordt in week 52 tezamen met weekkrant Contact verspreid in de wijk Noordveen. Bewoners van Noordveen met een nee/nee-sticker op de deur, ontvangen de uitnodiging dus niet in de brievenbus, maar zijn uiteraard eveneens van harte welkom. Zij kunnen de uitnodiging ophalen bij de PLUS, Slagerij Lammers, Cafetaria Goldenbelds of op Weg naar Laren 61, waar het sociaal wijkteam kort geleden naar verhuisd is. Wij stellen het op prijs als u de uitnodiging wilt bezorgen bij buurtgenoten met een nee/nee-sticker op de deur, zodat zoveel mogelijk bewoners van Noordveen de uitnodiging ontvangen.