Kledingbeurs voor activiteiten in Noordveen

Op zaterdag 3 november 2018 houdt de Werkgroep Berkel Wijnhofpark een kledingbeurs in het Rode Kruisgebouw, Van Drinenstraat 4 in Zutphen. Dit werd door de werkgroep aangekondigd tijdens de braderie van de Week van de Wijk 2018.

De opbrengst van de beurs wordt gebruikt om (kinder)activiteiten te organiseren in de wijk Noordveen. De werkgroep is actief in het Wijnhofpark waar ook een natuurlijke speel- en ontmoetingsplek gerealiseerd is. Naast activiteiten organiseren, houdt de werkgroep zich bezig met het onderhoud in de natuurlijke speel- en ontmoetingsplek aan de Berkel. Wie het leuk vindt om ook met onderhoud en/of activiteiten bezig te zijn, kan zich aanmelden via berkelwijnhofpark@gmail.com.

Wie het goede doel nu alvast wil steunen, kan (gewassen) kleding, tassen en schoenen doneren zodat deze verkocht kunnen worden op de kledingbeurs. Het gaat om kleding, tassen en schoenen voor kinderen èn volwassenen, echt alle maten. Voor het doneren kunt u informatie lezen op onderstaande flyer of contact opnemen met de werkgroep via berkelwijnhofpark@gmail.com.