Zaterdag 25 augustus vriendjes en vriendinnetjesdag bij voetbalvereniging AZC

In een nieuwsbrief van voetbalvereniging AZC aan wijkbewoners van de wijk Noordveen laat de vereniging weten erg blij te zijn dat zij met hun club en accommodatie deel uit maken van de wijk Noordveen.
De vereniging wil erg graag meer samenwerken met de wijk en meer activiteiten organiseren vóór de bewoners van de wijk.

In de nieuwsbrief is te lezen over activiteiten waarvoor wijkbewoners van harte uitgenodigd worden om deel te nemen:

  • Iedere donderdag van 9.30 uur tot 11.30 uur is er 55+ voetbal (zomerstop 13 juli t/m 22 augustus).
  • Op zaterdag 25 augustus organiseert AZC van 10 tot 13 uur op het eigen sportpark een vriendjes en vriendinnetjes dag (i.p.v. 7 juli). Op deze dag zijn er allemaal voetbalspelletjes en krijg je wat drinken en wat te eten. Alle kinderen (tot 15 jaar) uit de buurt zijn uitgenodigd! Wel graag even aanmelden via Azc.Zutphen.inschrijven@gmail.comMeer info is te vinden op https://www.azczutphen.nl/nieuws/vriendjes-vriendinnetjes-dag/

In de brief wordt verder aangekondigd dat de Torenstadcommissie van Zvv AZC het Noordveen toernooi organiseert op zaterdag 8 september. Het lijkt hen leuk om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken en zij hopen dan ook dat deze eerste keer een groot succes wordt. Het is de bedoeling om het toernooi volgende jaren tijdens de week van de wijk plaats te laten vinden.
Zij roepen mensen uit de wijk, buurt of straat op om een team van minimaal 6 personen in te schrijven. Omdat ook het Asielzoekerscentrum in de wijk gelegen is willen zij het azc er ook bij betrekken en aan elk team een asielzoeker toevoegen. Het toernooi vindt plaats op 8 september tussen 11 en 15 uur en er wordt afgesloten met een hapje en een drankje.
Opgeven kan via azczutphen@gmail.com

Tenslotte wordt in de nieuwsbrief de uitnodiging gedaan om deel te nemen aan een enquête over AZC. Men is erg benieuwd naar de mening van wijkbewoners over de vereniging. Het zijn 10 vragen waarvan men het op prijs stelt als veel mensen deze willen beantwoorden.
U vindt de enquête via de volgende link: https://nl.surveymonkey.com/r/GH2CGPZ

Meer info: https://www.azczutphen.nl/doemeebijazc/ 

of mail naar verenigingscoach@azczutphen.nl