Wijkbulletin met programma Week van de Wijk in Noordveense brievenbussen

Op donderdag 6 september 2018 viel het wijkbulletin in Noordveense brievenbussen! Tenzij….er een sticker op de brievenbus zit waardoor deze niet bezorgd mag worden. Bezorging vond plaats tegelijk met weekkrant Contact. Wanneer u de weekkrant niet ontvangen heeft, vragen wij u om dit te melden via www.contactzutphen.nl/klacht. Het wijkbulletin kunt u daar niet opvragen, maar wel via wijkteamnoordveen@gmail.com of vanaf het weekend ophalen bij onder meer Coop, Weg naar Laren.

U kunt het wijkbulletin ook downloaden.

De komende periode zullen we alle activiteiten die in het wijkbulletin vermeld zijn, ook plaats geven in de wijkagenda op deze website.

Aanvullende informatie:
Door een misverstand is ons WIJKBULLETIN met daarin het programma van de Week van de Wijk in Noordveen (deels) BUITEN DE WIJK NOORDVEEN VERSPREID.
Wij stellen het op prijs als u het wijkbulletin niet wilt weggooien, maar wilt bezorgen bij de Kaardebol, Harenbergweg 1 t.a.v. beheerder Chantal of bij de Coop, Weg naar Laren, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het wijkbulletin wijkbewoners van Noordveen bereikt.
Bewoners van Noordveen kunnen het wijkbulletin ophalen bij COOP, Weg naar Laren wanneer zij er geen thuis ontvangen hebben.