Wegens vakantie geen inloopspreekuur werkzaamheden Van der Capellenlaan

Wegens vakantie gaat op woensdag 23 en 30 juli en op woensdag 6 augustus het wekelijkse spreekuur m.b.t. de werkzaamheden in/rondom de Van der Capellenlaan niet door.

Direct na de vakantie, op maandag 11 augustus, wordt verder gewerkt volgens planning van fase 7: Opbreken, frezen rijbaan Deventerweg en aanbrengen straatwerk in fase 6 (Van der Capellenlaan).

Vanaf maandag 11 augustus is dus niet alleen de Van der Capellenlaan (gedeeltelijk) afgesloten, maar ook de Deventerweg en de kruising Deventerweg/Capellenlaan/Industrieweg.

Voor de bereikbaarheid van hulpdiensten wordt een puinbaan aangebracht in de Van der Capellenlaan. De weg is echter wel afgesloten voor verkeer. De werkzaamheden zullen volgens planning duren tot en met vrijdag 10 oktober 2014.

De inloopspreekuren zullen na de vakantie hervat worden, waardoor u met ingang van 13 augustus a.s. weer wekelijks op woensdagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur welkom bent in de keet aan de Schimmelpennincklaan om uw vragen te stellen.

Planning fase 7 tm 10 Van der Capellenlaan juli tm oktober 2014

Planning fase 7 tm 10 Van der Capellenlaan juli tm oktober 2014

Indien u graag een actuele uitgebreide versie van de planning van de werkzaamheden wilt ontvangen, dan kunt u een PDF-bestand opvragen via wijkteamnoordveen@gmail.com.

Bij inhoudelijke vragen over de planning verzoeken wij u contact op te nemen met de projectleider, de heer W. Siebenga. U kunt hem bereiken via e-mail: wsiebenga@kws.nl of telefonisch (vanaf 28 juli) op 06-50226318.