Voorbereidingen Week van de Wijk 2017

Het jaarlijkse wijkfeest van Noordveen, de Week van de Wijk 2017 loopt van vrijdag 15 t/m zondag 24 september 2017.

Voor de 17e maal op rij vindt in september 2017 de Week van de Wijk in Noordveen (Zutphen) plaats, met daarin vaste activiteiten zoals het pannenkoekenfeest (zaterdag 16 september) en de braderie in de Weg naar Laren (zaterdag 23 september). Maar ook diverse andere activiteiten zullen deze week plaatsvinden. Wanneer informatie over activiteiten bekend is, nemen wij die informatie op in de wijkagenda van deze website.

Benieuwd naar wat zo’n feestweek inhoudt? Wij zijn nog bezig met voorbereidingen, maar het wijkbulletin met daarin het hele programma van de Week van de Wijk 2016 kunt u hier bekijken.

Nadere/Uitgebreide informatie over de activiteiten van de Week van de Wijk zal te lezen zijn op de website en via de e-mailservice van Wijkteam Noordveen. Het programma wordt voorts bekend gemaakt d.m.v. posters in de wijk en in het Week van de Wijk Wijkbulletin 2017 dat in september in Noordveen huis-aan-huis verspreid wordt.

Op onze website en via de e-mailservice laten wij jaarlijks weten in welke week het wijkbulletin bezorgd wordt en vanaf wanneer en waar het wijkbulletin af te halen is (voor diegenen die een ‘nee nee’-sticker of een ‘nee ja’-sticker op de brievenbus hebben). Voor info over het wijkbulletin 2017, zie deze link.

Doel van de week is ontmoeting, verbinding en contact bevorderen tussen wijkbewoners onderling en tussen wijkbewoners en organisaties in de wijk.

Wijkbewoners, bewonersgroepen, verenigingen, scholen en andere organisaties in de wijk worden jaarlijks van harte uitgenodigd om tijdens deze week een activiteit te organiseren die opgenomen wordt in het programma van de Week van de Wijk! Mail ons als u ideeën heeft of informatie wenst: wijkteamnoordveen@gmail.com.

Wilt u een workshop geven? Wij komen graag met u in contact! Het programma van 2017 is rond, maar wij zullen ook in 2018 werken aan het samenstellen van een programma voor enkele workshop-dagdelen tijdens de Week van de Wijk. Er is op veel dagen van het programma in 2018 nog ruimte, dus mail ons als u een workshop kunt verzorgen. Wij zorgen na overleg voor de locatie, p.r. en eventuele overige benodigdheden, alleen uw inzet is voldoende.

Wijkteam Noordveen zal zich ook in 2018 weer inzetten voor een zo goed mogelijke spreiding van de activiteiten over de week. Doet u mee?