Voorbereidingen Week van de Wijk 2016

De voorbereidingen voor de Week van de Wijk zijn al in volle gang! De eerste activiteiten zijn zelfs al gepland.

De week loopt van vrijdag 16 t/m zondag 25 september 2016. Aan de inhoud van het programma voor 2016 wordt nog gewerkt.

Let op: Aanmeldingen voor de braderie op de Weg naar Laren worden pas behandeld nadat er via website, e-mailservice en posters in de wijk is aangegeven dat opgeven mogelijk is. Dit zal in augustus zijn. Eerder reserveren is NIET mogelijk.

 

Voor de 16e maal op rij vindt in september 2016 de Week van de Wijk in Noordveen (Zutphen) plaats, met daarin vaste activiteiten zoals het pannenkoekenfeest (zaterdag 17 september) en de braderie in de Weg naar Laren (zaterdag 24 september). Maar ook diverse andere activiteiten zullen deze week plaatsvinden.

Doel van de week is ontmoeting, verbinding en contact bevorderen tussen wijkbewoners onderling en tussen wijkbewoners en organisaties in de wijk.

 

Wijkbewoners, bewonersgroepen, verenigingen, scholen en andere organisaties in de wijk worden van harte uitgenodigd om tijdens deze week een activiteit te organiseren die opgenomen wordt in het programma van de Week van de Wijk 2016! Mail ons als u ideeën heeft of informatie wenst: wijkteamnoordveen@gmail.com.

Wilt u een workshop geven? Wij komen graag met u in contact! Wij werken momenteel aan het samenstellen van een programma voor enkele workshop-dagdelen tijdens de Week van de Wijk. Er is nog ruimte, dus mail ons als u een workshop kunt verzorgen. Wij zorgen na overleg voor de locatie, p.r. en eventuele overige benodigdheden, alleen uw inzet is voldoende.

Nadere/Uitgebreide informatie over de activiteiten van de Week van de Wijk zal te lezen zijn op de website en via de e-mailservice van Wijkteam Noordveen. Het programma wordt voorts bekend gemaakt d.m.v. posters in de wijk en in het Week van de Wijk Wijkbulletin 2016 dat in september in Noordveen huis-aan-huis verspreid wordt.

Op onze website en via de e-mailservice laten wij weten in welke week het wijkbulletin bezorgd wordt en vanaf wanneer en waar het wijkbulletin af te halen is (voor diegenen die een ‘nee nee’-sticker of een ‘nee ja’-sticker op de brievenbus hebben).

Benieuwd naar wat er vorig jaar te doen was? Lees hier over de Week van de Wijk 2015 of lees het Week van de Wijk Wijkbulletin 2015.

Wijkteam Noordveen zal zich ook in 2016 weer inzetten voor een zo goed mogelijke spreiding van de activiteiten over de week. Doet u mee?