Uitnodiging Paasactiviteiten Noordveen

Op zaterdagochtend 31 maart 2018 organiseert Wijkteam Noordveen paasactiviteiten voor kinderen in samenwerking met Sutfene en Kindernet. Er worden meerdere activiteiten georganiseerd die plaatsvinden in diverse ruimtes van de Lunette van Sutfene en de locatie Stadstuin van Kindernet, beiden gevestigd aan de Coehoornsingel 3. Vanuit Coop Weg naar Laren mochten de organisatoren opnieuw een sponsorbijdrage ontvangen.

Om 10.00 uur krijgen de kinderen een deelnamekaart om vervolgens te kunnen deelnemen aan activiteiten op drie verschillende ruimtes in het gebouw: Paaseieren zoeken, eieren plus eierhouder schilderen en eierrace/spelletjes.

Deelname is gratis, echter wel alleen mogelijk onder begeleiding van een volwassene. De activiteiten worden geleid door vertegenwoordigers van Sutfene, Kindernet en Wijkteam Noordveen en door vrijwilligers uit de wijk.

Het geheel wordt gezamenlijk afgesloten, met een prijsuitreiking en samen iets drinken en…een hapje. Alle kinderen krijgen rond 12.30 uur hun zelf geschilderde eieren plus eierhouder tezamen met iets lekkers mee naar huis.