Geslaagde Open Dag Kynologen Club Zutphen

Zaterdag 18 april 2015 hield KC Zutphen open dag, met verschillende activiteiten.

Om 10.30 uur werd het veld op het voor de Kynologenclub nog redelijk nieuwe terrein aan de Brandts Buijsstraat officieel geopend.

Zowel in de ochtend als in de middag waren er demonstraties van verschillende hondensporten zoals: behendigheid, flyball en dog frisbee. Na de demonstraties was er gelegenheid om met eigen hond het een en ander te proberen onder begeleiding.

Om 13.00 uur was er een talentenjacht voor honden: honden die een kunstje kunnen (rollen, opzitten e.d.) konden ter plekke opgegeven worden en meedoen. Ook was er een verloting en kon je een mooie foto laten maken van je eigen hond.

Zowel de kraampjes met hondenspulletjes als de prachtige sledehonden die aanwezig waren, trokken de aandacht van bezoekers. En natuurlijk was er wat te eten en drinken te koop.

De Kynologen Club hoopte veel mensen te mogen verwelkomen op deze eerste open dag op hun nieuwe locatie. Volgens Jenny van den Bosch, secretaris en instructeur van de club, is dat gelukt. Dit mede dankzij de goede PR en het zonnige weer.

Voor een fotoreportage kunt u terecht op de website van Achterhoekfoto.nl

Meer weten over KC Zutphen en de trainingen? Bezoek dan kczutphen.nl

Flyer Open dag Kynologen Club Zutphen 18042015

Klik op de flyer voor een uitvergroting