Informatie project herinrichting Voorsterallee (+ presentaties)

Op maandagavond 14 april 2014 organiseerde de Gemeente Zutphen een informatieavond over de herinrichting van de Voorsterallee voor omwonenden en andere geïnteresseerden.

Tijdens de informatieavond in het Rode Kruisgebouw aan de Van Drinenstraat heeft de aannemer, Dusseldorp Infra, sloop en milieutechniek, zich voorgesteld en is informatie verstrekt over de werkzaamheden, planning en verwachte overlast. Aanwezigen werden in de gelegenheid gesteld om de diverse tekeningen van het project te bekijken en vragen te stellen.

Op deze avond zijn twee presentaties getoond, één werd gepresenteerd door projectleider Bertil Jansen van de Gemeente Zutphen en één door projectleider Gerard de Weerd van Dusseldorp. De getoonde presentatie van de Gemeente Zutphen en de presentatie van Dusseldorp kunt u hier beiden bekijken. Informatie over het wekelijkse spreekuur in de bouwkeet ter plaatse kunt u vinden in de wijkagenda van deze website.

De werkzaamheden in de Voorsterallee zullen na de Pasen starten. Aanwonenden ontvangen tijdens het project nadere informatie per brief. Daarnaast zal via de e-mailservice van Wijkteam Noordveen informatie worden verstrekt. Voor deze e-mailservice kunt u zich elders op deze website aanmelden.