Tijdens de Week van de Wijk muziek luisteren of zelf spelen in DWK-gebouw!

In Noordveen kan het tijdens de Week van de Wijk meermalen: muziekoptredens bijwonen voor heel erg weinig geld, een gezellige avond uit! Bijvoorbeeld op zaterdagavond 17 september a.s. The Live Recording Sessions in het DWK-gebouw, Leeuweriklaan 19 te Zutphen. De entree bedraagt tijdens de feestweek slechts een euro per persoon. (Normaal enkele euro’s en wie lid is of wordt, betaalt nog een euro minder.) Elke maand treden er twee bands op, steeds weer andere muziekstijlen.

Op zondagmiddag hoeft er in het DWK-gebouw geen entree betaald te worden. Dan kunnen geïnteresseerden van alle leeftijden met hun eigen instrument het podium beklimmen om te ‘jammen’ en is iedereen welkom om te luisteren naar de muzikanten die zich uitleven op het podium. Er is tevens mogelijkheid tot (pool)biljarten en darten. Neem voor het darten wel eigen pijltjes mee. Een gezellig uitje voor het hele gezin.

Tijdens beide activiteiten is de bar open en kan tegen gering tarief iets naar keuze genuttigd worden. Gezellig en goedkoop uit in eigen wijk! Hoewel de activiteiten in het DWK-gebouw overigens open staan voor iedereen, dus ook voor mensen die niet in de wijk Noordveen woonachtig zijn.

Meer informatie is te vinden in de wijkagenda op deze website.

Voor de activiteiten van Stage Noordveen (Jamsessies en Live Recording Sessions) worden nog enkele nieuwe vrijwilligers gezocht voor de bar, keuken, cameramensen (met eigen camera) en een sessieleider voor de Jamsessies. Voor aanmelden en vragen kun je mailen naar info@stagenoordveen.nl. Of kom eens kijken tijdens de activiteiten en vraag naar Henk.

 

DWK Stage Noordveen The Live Recording Sessions presents

Flyer The Live Recording Sessions 17092016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flyer Jamsessie 18092016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit betreft een activiteit van DWK Stage Noordveen, onderdeel van DWK.

Meer info op www.dwkzutphen.nl of mail naar liverecording@stagenoordveen.nl

Prijzen bar DWK 2015