Terugblik Week van de Wijk 2015 + FOTOALBUM

Terugblik Week van de Wijk 2015 en….. wat zal 2016 brengen?

Inmiddels kunnen wij terugkijken op een mooie jubileumeditie van de Week van de Wijk in september 2015. Wij hebben veel reacties ontvangen, enthousiaste wijkbewoners en beroepskrachten gezien, gemerkt dat er mooie contacten zijn gelegd. Dat maakt ons blij en geeft energie voor de voorbereidingen voor Week van de Wijk 2016!

Natuurlijk zijn er ook verbeterpunten en daaraan willen wij graag werken, samen met onze partners waaronder organisaties en verenigingen uit de wijk. Ook is het fijn als er nog meer mensen mee willen helpen bij het organiseren van deze feestweek. De workshops verzorgd door wijkbewoners vielen in de smaak, mogelijk wilt u er in 2016 ook één verzorgen? U kunt zich nu al aanmelden via wijkteamnoordveen@gmail.com! En…handig om te weten: Een eerste overleg voor de volgende editie van de Week van de Wijk zal plaatsvinden in maart 2016.

Week van de Wijk 2015 in beeld (deel 1)

Onderaan in dit artikel vindt u (links naar) foto’s van de Week van de Wijk, zodat u kunt nagenieten of zodat u toch nog een beetje kunt meegenieten van een activiteit waarbij u niet aanwezig kon zijn.

Heeft u een activiteit of workshop gemist? Zou u het leuk vinden als er een herkansing komt? Laat het ons weten, want bij voldoende interesse organiseren wij de activiteit mogelijk later dit jaar of in het nieuwe jaar nogmaals! Alle wijkbewoners die een workshop hebben gegeven, hebben ons laten weten dat zij bereid zijn de workshop nog eens te herhalen bij voldoende interesse. De eerste aanmeldingen hebben wij al ontvangen. En de eerste vervolgworkshop wordt in november 2015 al gegeven!

Wat moet er volgens u nogmaals georganiseerd worden (en op welk dagdeel)? Of wat ziet u graag aan het programma toegevoegd worden? Mail naar: wijkteamnoordveen@gmail.com.

Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers, organisaties, sponsors en wijkbewoners die gezamenlijk deze week tot een succes hebben gemaakt!

 

Week van de Wijk 2015 in beeld (deel 2)

Klik hier voor het fotoalbum Week van de Wijk 2015 met foto’s van diverse activiteiten en workshops. (N.B. Het duurt even voordat het album geladen is.)

Zaterdag 19 september

Bewonerscommissie Berkelpark en de Werkgroep “Berkel Wijnhofpark” hebben een fotoverslag gemaakt van het pannenkoekenfeest.

Zaterdag 26 september

bradrie WvdW 2015-09-26 Frans Manders

braderie WvdW 2015-09-26 Frans Manders

 

Meer foto’s en een verslag van de braderie kunt u o.a. vinden op www.zutphen24.nl en in het fotoalbum van Harry Gelderman.