Terugblik Paasactiviteiten Noordveen 2017

Op zaterdagochtend 15 april organiseerde Wijkteam Noordveen haar paasactiviteiten voor kinderen in samenwerking met Sutfene en Kindernet. Er werden meerdere activiteiten georganiseerd die plaatsvonden in diverse ruimtes van de Lunette van Sutfene en de locatie Stadstuin van Kindernet, beiden gevestigd aan de Coehoornsingel 3. Vanuit Coop, Weg naar Laren mochten de organisatoren opnieuw een sponsorbijdrage ontvangen.

Om 10.00 uur kregen de kinderen een deelnamekaart om vervolgens te kunnen deelnemen aan activiteiten op drie verschillende ruimtes in het gebouw: Paaseieren zoeken, eierhouder schilderen en eierrace/spelletjes.

Alle kinderen kwamen onder begeleiding van een volwassene, de activiteiten werden geleid door vertegenwoordigers van Sutfene, Kindernet en Wijkteam Noordveen en door vrijwilligers uit de wijk.

Het geheel wordt gezamenlijk afgesloten, met een prijsuitreiking en samen iets drinken en…een hapje. Alle kinderen kregen hun zelf geschilderde eierhouder mee naar huis en een zakje met lekkere en leuke dingen, maar ook informatie voor hun ouders.

Zin om volgend jaar als vrijwilliger mee te helpen? Aanmelden kan nu al! Mail naar wijkteamnoordveen@gmail.com.

Hieronder alvast enkele foto’s. Meer foto’s volgen spoedig.