Stamppottenbuffet – Samen eten in de wijk

Zondagavond 19 september kun je weer (bijna) ‘ouderwets’ uit eten gaan in de wijk en genieten van het stamppottenbuffet in het DWK-gebouw, Leeuweriklaan 19!

Er is keuze uit maar liefst 4 soorten stamppotten: boerenkool, zuurkool, hutspot en andijvie. In de stamppotten zitten spekjes (tenzij je een vegetarische maaltijd hebt besteld!) en je kunt kiezen welk vlees je erbij wilt: speklap, braadworst, rookworst of stoofvlees. Daarnaast zijn er uitjes, piccalilly en augurk. 

Ook is het dit jaar mogelijk om te kiezen voor lasagne met vlees of een vegetarische lasagne.

Dankzij een financiële bijdrage van Wijkteam Noordveen vanuit het wijkbudget hoefden de prijzen niet verhoogd te worden: 

Kindermaaltijd of maaltijd zonder vlees               € 3,50 

Maaltijd met vlees (of vervanger)                          € 4,50 

Extra vlees                                                               € 1,00 

Aan de bar kun je nog drankjes en toetjes kopen, maar voor het eten vragen wij je vooraf aan te melden om zeker te zijn van een plekje en maaltijd.

Stuur een e-mail naar info@dwkzutphen.nl en vermeld daarin:

– het aantal personen dat komt eten

– hoe laat

– wat je wilt eten + of het vegetarisch moet zijn. 

Het stamppottenbuffet is van 17.00-19.30 uur.

Heb je je niet vooraf opgegeven? Dan ben je ook welkom, maar….(eten) op=op en (zaal) vol=vol…

De vrijwilligers van Wijkteam Noordveen en Activiteitenstichting DWK hopen jullie deze avond allemaal weer te zien genieten van samen eten in de wijk!

Mocht samenkomen op deze dag niet toegestaan of verantwoord zijn, dan is er wellicht nog wel de mogelijkheid om af te halen. Tip: Check voorafgaand aan de activiteit even deze website voor eventuele wijzigingen.