Sfeervol optreden Monica’s in De Lunette

In het kader van de Week van de Wijk was er zondagmiddag 22 september 2013 door en bij Sutfene, in De Lunette, een harmonica-optreden gepland. Helaas moest de geboekte Harmonicaclub ‘de Möllenspöllers’ het laten afweten wegens een sterfgeval. Bewoners van De Lunette aan de Coehoornsingel, hun familie en bewoners uit de wijk Noordveen hadden echter het geluk dat Harmonicagroep ‘de Monica’s’ uit Halle-Heide konden invallen.

De mooie ruimte van De Lunette, de aanwezigheid van de Monica’s en een zeer geïnteresseerd publiek leverde een zeer sfeervolle middag op met een optreden met mooie muziek en zang. Activiteitenbegeleiders en vrijwilligers wisten perfect te zorgen voor een goede organisatorische gang van zaken. Een hele kunst met al die rolstoelen in de zaal.

Veel mensen hebben deze middag zichtbaar genoten. Ook werden er oude herinneringen opgehaald en gedeeld. Enthousiast vertelden Sutfene-bewoners ook over hun bezoek aan de braderie op de Weg naar Laren, die een dag eerder plaatsvond in het kader van burendag.
De organisatie kan terugkijken ook een zeer geslaagde en sfeervolle activiteit.

Optreden Monica'sOptreden Monica'sOptreden Monica's