Senior Café Quiz Polbeek en Sutfene

Al jarenlang zijn Polbeek en Sutfene samenwerkingspartners voor Wijkteam Noordveen. Zeker ook tijdens de jaarlijkse Week van de Wijk. Onze wijk Noordveen is als het ware ingeklemd tussen deze twee zorgorganisaties. Maar zij doen ook graag hun bijdrage aan ontmoetingen en saamhorigheid in de wijk, óók nu dat lastiger is dan anders. Wij zijn er trots op dat zij samenwerken voor (èn tegen elkaar strijden tijdens) deze bijzondere activiteit in deze speciale Week van de Wijk!

Senior café quiz Polbeek en Sutfene

Deze zaterdagmiddag, 19 september 2020, gingen Polbeek en Sutfene een ludieke strijd aan om de titel ‘Slimste woonzorgcentrum van Noordveen’. Met behulp van een beeldverbinding kruisten de getalenteerde senioren uit Noordveen en Zutphen de degens in de digitale vragenarena. Tijdens deze Senior café quiz werd met een knipoog de algemene kennis getest over onze wijk, Zutphen, de regio tot aan Gelderland in zijn geheel. De quiz startte vlak na 15.00 uur.

We hebben ervoor gezorgd dat de strijd om het slimste woonzorgcentrum ook voor anderen in de wijk via een link online en live te volgen was.

Klik hieronder op de link om de opname terug te kunnen kijken en uw eigen kennis te testen: https://youtu.be/lOtr7-ikUJA

Na voorbereidingen en introductie wordt de eerste vraag (op 14:45) gesteld door burgemeester Annemieke Vermeulen.

Opname filmpje burgemeester Annemieke Vermeulen t.b.v. deze Senior Café Quiz