Samen eieren zoeken en cake eten in Noordveen+ FOTO’S+FILM

Op het Schimmelpenninckveld konden kinderen op zaterdag 4 april 2015 paaseieren komen zoeken. Wijkbewoners hebben deze activiteit op initiatief van Wijkteam Noordveen georganiseerd en zijn daarbij ondersteund door andere mensen¬†die wilden zorgen voor het maken van een flyer, foto’s, filmopname, lekkere verschillende soorten cake en voor het regelen van andere benodigdheden voor de activiteit, zoals lekkere prijsjes. Van DWK mocht de organisatie een megafoon lenen en Coop sponsorde drinkbekertjes en paaseitjes.

Zaterdagochtend om 11.00 uur ging het feest van start!

Onze wijkfotograaf Henk Bree maakte vele foto’s, waarvan u bovenstaand een aantal kunt zien, wijkbewoner Han Verbeek zorgde opnieuw voor een filmopname.

Na het opruimen, zijn wijkbewoners van het organisatieteam nog de wijk in gegaan, want er was nog cake weg te geven! Veel mensen werden verrast doordat zij zomaar (gratis) heerlijke cake aangeboden kregen, in de Schimmelpennincklaan, bij Stichting Lojal aan de Weg naar Laren, in Woonzorgcentrum Polbeek, bij Humanitas DMH en in de Lunette van Sutfene.

Via de e-mailservice van Wijkteam Noordveen werd een oproep gedaan om nog meer weg te geven! De vraag is welke wijkbewoner (jong of oud) volgens u een lekkere Paasgroet/Voorjaarsgroet zou moeten ontvangen en waarom. Mail uw reactie naar wijkteamnoordveen@gmail.com. Vergeet niet het adres van de genomineerde erbij te vermelden, anders kan er niets bezorgd worden. De eerste aanmeldingen zijn direct na het versturen van de oproep ontvangen, maar er kan nog steeds gereageerd worden!