Reservering braderie Weg naar Laren

Een kraam reserveren voor de braderie aan de Weg naar Laren (en omgeving) tijdens de Week van de Wijk 2019? Dat kan! We hebben nog enkele kramen beschikbaar voor wijkbewoners.

De braderie is wijkgerelateerd, hierdoor zijn er regels voor wie een kraam kan huren. De kramen staan op zaterdag 28 september 2019 uiterlijk om 9.00 uur. Mensen die een kraam hebben gehuurd kunnen vanaf 9.00 uur hun kraam (voorzien van naam) opzoeken en inrichten. Vanwege de kraamopbouw van 6.00-9.00 uur geldt voor kleedjesverkoop dat pas vanaf 9.00 uur een plaats ingenomen en ingericht mag worden. Aanwijzingen van de organisatie dienen te worden opgevolgd.

Hoe reserveren?

Wijkbewoners kunnen een kraam reserveren door ons een e-mail te zenden (wijkteamnoordveen@gmail.com) of door het online aanmeldformulier in te vullen en vervolgens een envelop met kraamhuur ad € 19,00 (gepast, wij geven geen wisselgeld!) èn een briefje met naam, woonadres en e-mailadres door de brievenbus te doen bij Frans Manders, Leeuwerikstraat 31, Zutphen.

Na ontvangst van de betaling+adresgegevens, sturen wij u een e-mail ter bevestiging van de kraamreservering en betaling. Let op: Het kan zijn dat u even moet wachten op de ontvangst van de reserveringsbevestiging. Aangezien wij veel aanmeldingen en andere e-mails ontvangen, hebben wij meer verwerkingstijd nodig. Ondertussen lopen ook de andere voorbereidingen voor de Week van de Wijk door. Hierdoor worden bevestigingen van aanmeldingen en betalingen pas in de maand september verzonden. Wanneer u in september reserveert, bevestigen wij zodra mogelijk. Mochten onverhoopt alle beschikbare kramen al gereserveerd zijn, dan krijgt u uiteraard uw betaalde geld terug. 

De gevraagde/opgegeven adresgegevens worden alleen gebruikt voor het geval het niet lukt om via e-mail contact op te nemen en voorts om inzicht te krijgen in waar kraamhuurders vandaan komen. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

De braderie vindt plaats op zaterdag 28 september 2019 van 10.00 uur tot 16.00 uur. Tijdens en na de braderie is er in de middag en avond Open Podium met optredens van singer/songwriters, jeugdbands, aanstormend talent en zijn er optredens van verschillende bands. Meer informatie over het programma is te vinden in de wijkagenda.

Via onze e-mailservice wordt u op de hoogte gehouden!

Op de website vindt u nieuws over de Week van de Wijk via deze speciale link. Hier kunt u ook een terugblik op de editie van 2018 vinden, mèt foto’s en filmpjes.