Prijsvraag Week van de Wijk 2015

Flyer Prijsvraag Week van de Wijk 2015Tijdens de Week van de Wijk 2015 is er een prijsvraag voor iedereen die in de wijk Noordveen woont, werkt of naar school gaat (vroeger of nu)! Deelnemers maken kans op een leuke prijs voor de meest aansprekende inzending rondom het thema ‘Opgroeien in de wijk Noordveen’. Met de inzendingen bestaande uit foto’s en tekeningen wordt begin oktober een expositie ingericht in Polbeek tijdens de landelijke Week van de Opvoeding.

Hieronder de spelregels/nadere informatie:

 

  • Lever tijdens de Week van de Wijk 2015 of uiterlijk op woensdag 30 september 2015 een foto of tekening van vroeger of nu in rond het thema “Opgroeien in de wijk Noordveen” op het adres Weg naar Laren 59. Inleveren kan ook tijdens de braderie op 26 september bij de kraam van Wijkteam Noordveen of de kraam van het Sociaal Wijkteam, Weg naar Laren 59.

 

  • Om in aanmerking te komen voor de prijs, plak een briefje op de achterzijde van de inzending met naam, adres, e-mailadres (of telefoonnummer) en informatie over de inzending. Meerdere inzendingen per persoon/organisatie is toegestaan, deelname staat open voor organisaties, kinderen, jeugd en volwassenen die betrokken zijn bij de wijk (BSO’s, scholen, etc. kunnen ook doen!)

 

  • Tijdens de landelijke Week van de Opvoeding (maandag 5 t/m zondag 11 oktober 2015) wordt vanuit het project ‘Opgroeien in Noordveen’ met de inzendingen een expositie ingericht in Polbeek.

 

  • Bezoekers van de expositie in Polbeek kunnen stemmen op de inzending die volgens hen het thema het meest aansprekend in beeld brengt.

Wij nodigen u van harte uit om de expositie te komen bekijken en uw stem uit te brengen!

Over de expositie, prijsuitreiking en over het project ‘Opgroeien in Noordveen’ wordt meer informatie bekend gemaakt via de e-mailservice van Wijkteam Noordveen.