Polbeek collecteert voor Oranje Fonds en buurt/wijkactiviteiten

Polbeek gaat tussen 11 en 15 juni 2019 collecteren tijdens de Oranje Fonds Collecte, om zo ook extra budget op te halen voor welzijnsactiviteiten van Polbeek.
50% van de collecte-opbrengst mag Polbeek namelijk investeren in de eigen sociale doelstellingen, zoals het bieden van een betekenisvolle dag. Alle kleine beetjes helpen voor net een extraatje, een uitje of optreden!

Met de andere helft steunt het Oranje Fonds sociale initiatieven in onze provincie. Zo wordt alles 100% lokaal besteed. Zutphen heeft al een aantal keren met succes een beroep op het Oranje Fonds gedaan. Ook initiatieven zoals Burendag (Week van de Wijk) en NLdoet zijn voorbeelden waarvoor de gelden gebruikt worden.
Tijdens deze collecteweek gaat Polbeek collecteren in Wijk Noordveen. Men zoekt medewerkers-medestanders-vrijwilligers-mantelzorgers etc. die willen collecteren met en voor onze cliënten en bewoners in Polbeek – maar zeker ook de gemeenschap daarom heen.

Elke avond gaan er wel enthousiastelingen langs de deur, hopelijk kan Polbeek ook op uw hulp rekenen.

Op dinsdagavond 11 juni collecteert Polbeek samen met bewoners, en maken zij er een leuke happening van.

Vanaf 18.15 uur kunnen zij begeleiding, ondersteuning en extra collectanten goed gebruiken.

Na afloop staat er koffie met iets lekkers klaar!Helpt u ons zowel het Oranjefonds als het welzijnsprogramma in de leefwerkgemeenschap (wijk) van extra budget te voorzien? Graag een reactie via mail: i.mulder@zorggroepsintmaarten.nl