Terugblik Paasactiviteiten Noordveen 2016

Op zaterdag 26 maart 2016 waren er verschillende Paasactiviteiten in Noordveen.

In de ochtend organiseerde Wijkteam Noordveen haar Paasactiviteiten voor kinderen in samenwerking met Sutfene en Kindernet. Het gaat om meerdere activiteiten die plaatsvonden in diverse ruimtes van de Lunette van Sutfene en de locatie Stadstuin van Kindernet, beiden gevestigd aan de Coehoornsingel 3. Zoals elk jaar is er een sponsorbijdrage van Coop Weg naar Laren ontvangen. De ochtend is gezamenlijk afgesloten met een prijsuitreiking! En niemand hoefde met een lege maag naar huis te gaan, er werd getrakteerd op broodjes knakworst.

Om 10 uur werden de kinderen en hun ouders ontvangen bij de ingang van de Lunette en kregen alle kinderen een deelnamekaart. Alle kinderen mochten paaseieren versieren, een paas(eier)bakje maken en paaseieren zoeken. Was je vroeger klaar dan de rest van je groepje, dan kon je ook nog een paaskleurplaat gaan kleuren bij Kindernet. Papa’s en mama’s en andere aanwezige volwassenen hielpen de kinderen met dingen vasthouden en andere hand- en spandiensten.

In zaal de Coehoorn volgde na iets te drinken en een broodje knakworst een prijsuitreiking waarbij de kinderen die een gouden ei hadden gevonden een prijs kregen, maar ook de kinderen die de meeste eieren gevonden hadden. En natuurlijk een poedelprijs voor de kinderen die hun best hadden gedaan om toch in ieder geval één eitje te vinden.

Het was een geslaagde ochtend, waarna de kinderen naar huis gingen met alles wat ze gemaakt hadden, eventueel een gewonnen prijs en omdat alle kinderen hun best gedaan hebben: lekkere paaseitjes gesponsord door Coop Weg naar Laren!

 

Wie foto’s heeft gemaakt tijdens de activiteiten, kan deze verzenden naar wijkteamnoordveen@gmail.com. Op deze pagina zal binnen enkele dagen een selectie worden gepubliceerd.

Flyer Paasactiviteiten Noordveen 2016

In de middag organiseerden de vrijwilligers van Stichting Berkelpark paasactiviteiten vanuit de Buurtflat aan de Van Drinenstraat 40 in de buurt Berkelpark. Voor meer informatie, bezoek de website van de Kidsclub Berkelpark.

In Polbeek kon u van 15.00 tot 15.00 uur meedoen aan de bingo. De bingo vindt elke laatste zaterdag van de maand plaats. Dit kost slechts € 2,00 en hiervoor ontvangt u ook nog een kopje koffie of thee. Deze maandelijkse bingo is niet alleen voor bewoners van Polbeek, maar ook voor familie, mantelzorgers en wijkbewoners. U bent van harte welkom. Let op: Betaling is alleen mogelijk d.m.v. Polbeekpas (zsm betaalpas) of pinpas!

Bingo Polbeek 2016