Oproep voor hulp en cake tijdens Paasactiviteit voor en door de wijk

Op de zaterdagochtend voor de Pasen organiseren wijkbewoners, op initiatief van Wijkteam Noordveen en met gedeeltelijke sponsoring van Coop Weg naar Laren, een paasactiviteit voor kinderen tot en met 11 jaar: eieren zoeken!

De activiteit start om 11.00 uur in de speeltuin Schimmelpennincklaan. Ouders blijven tijdens de activiteit verantwoordelijk voor hun eigen kind(eren).

Afhankelijk van het aantal deelnemers en hoe snel de eieren gevonden worden wordt de activiteit tussen 12.00 en 13.00 uur afgesloten met een prijsuitreiking en aansluitend samen iets drinken en iets lekkers eten.

Het is in ieder geval de bedoeling dat het een activiteit voor & door de wijk wordt. Daarom doet het wijkteam de volgende oproep: Wij zoeken wijkbewoners van 14 tot 100 jaar die ons willen helpen om de Paasactiviteit goed te laten verlopen (spullen klaarzetten, wijkbewoners ontvangen, paaseieren verstoppen, stempels zetten voor gevonden eieren, koffie/thee/ranja aanbieden, opruimen na afloop, etc.) Zin om te helpen? Laat het ons weten via wijkteamnoordveen@gmail.com.

Vindt u of vind jij het leuk om cake te maken? Anders dan vorig jaar, willen wij nu geen paaskoekjes voor bij de koffie/thee/ranja kopen, maar wij doen bij deze een oproep in de wijk voor mensen die cake willen maken. Lijkt jou of u dat leuk? Laat het ons weten! We hopen verschillende soorten cake te kunnen aanbieden. Uiteraard wordt in onderling overleg bepaald, mede afhankelijk van het aantal aanmeldingen, voor hoeveel mensen een vrijwilligers cake maakt. Aanmeldingen moeten uiterlijk 24 maart 2015 ontvangen zijn.

Leest u dit bericht na 24 maart 2015 en wilt u wel helpen bij de activiteit in 2016? Ook dan is uw reactie welkom, het hele jaar door!