Opnieuw kledingbeurs voor activiteiten in de wijk Noordveen – Bieden op een door Klaas Jan Huntelaar gesigneerd shirt

De Werkgroep “Berkel Wijnhofpark” organiseert gedurende het hele jaar activiteiten voor jong en oud in het Wijnhofpark, gelegen in de buurt Berkelpark te Zutphen. Eenieder is welkom daaraan deel te nemen en te genieten van de natuurlijke speel- en ontmoetingsplek die op initiatief van de werkgroep in het Wijnhofpark is aangelegd.

 

Om ook in 2017 leuke (kinder)activiteiten te kunnen blijven organiseren, heeft de werkgroep op zaterdag 26 november 2016 van 11.00-16.00 uur een kledingbeurs in het Rode Kruisgebouw gehouden. Op 25 maart 2017 vindt opnieuw een kledingbeurs plaats, ditmaal in het DWK-gebouw. Opnieuw is de opbrengst geheel voor (kinder)activiteiten in de wijk. U kunt ook kleding, tassen en schoenen doneren en op die manier de activiteiten van de werkgroep steunen.

Voorafgaand aan de beurs van november zijn door de werkgroep kleding, schoenen en tassen ingezameld op verschillende momenten in de week van 21 november 2016.

Bieden op Klaas Jan Huntelaar shirtEén van de donaties is een Nike-shirt gesigneerd door Klaas Jan Huntelaar. Op dit shirt kan (nog steeds) geboden worden via berkelwijnhofpark@gmail.com of via de Facebookpagina van de werkgroep. Het shirt gaat naar de hoogste bieder en de opbrengst wordt toegevoegd aan de opbrengst van de kledingbeurs.

De sfeer tijdens deze eerste kledingbeurs van de werkgroep was zeer goed en er was een leuke opbrengst. De organisatie besloot, mede dankzij de reactie van bezoekers, zodoende om op 25 maart 2017 een tweede beurs in de wijk te organiseren, ditmaal in het DWK-gebouw, Leeuweriklaan 19 te Zutphen.

 

Voor meer informatie: berkelwijnhofpark@gmail.com of www.facebook.com/berkel.wijnhofpark.

Wie de werkgroep als vrijwilliger wil helpen tijdens de kledingbeurs of andere activiteiten, kan zich aanmelden via genoemd e-mailadres.