Openbare wijkvergadering Noordveen

Bent u ook benieuwd naar wat er speelt in de wijk? Wilt u wel eens een openbare vergadering over de wijk Noordveen bijwonen? Dat kan in 2023 waarschijnlijk weer drie maal!

De eerste openbare wijkvergadering vond plaats op dinsdagavond 28 februari 2023 in het DWK-gebouw, Leeuweriklaan 19. Aanvang 19.30 uur.

Op deze avond werd onder meer de informatie van onderstaande flyer bekend gemaakt.

De volgende openbare wijkvergadering zal plaatsvinden in juni 2023. Ook in november 2023 zal een openbare wijkvergadering gepland worden. Beide data zijn op dit moment nog niet bekend. Via onze e-mailservice zullen we daarover berichten. De locaties van de wijkvergaderingen worden na de voorbereidingen van de ‘organisatiewerkgroep wijkvergaderingen’ t.z.t. via de e-mailservice bekend gemaakt. Vooraf aanmelden is prettig, maar niet verplicht. U kunt mailen naar wijkteamnoordveen@gmail.com.

De steeds wisselende locatie van onze vergaderingen wordt ook altijd op de wijkagenda op onze website bekend gemaakt. We maken gebruik van verschillende ruimtes in de wijk, zoals bijvoorbeeld bij het Rode Kruis, Sensire, Polbeek en Activiteitenstichting DWK.

Wij zien u graag. Groet, Wijkteam Noordveen.