Openbare wijkvergadering Noordveen

Bent u ook benieuwd naar wat er speelt in de wijk? Wilt u wel eens een openbare vergadering over de wijk Noordveen bijwonen? Dat kan in 2023 weer drie maal!

De eerste openbare wijkvergadering vond inmiddels plaats, op dinsdagavond 28 februari 2023 in het DWK-gebouw, Leeuweriklaan 19. Aanvang 19.30 uur.

Ook de tweede avond is inmiddels geweest, namelijk op donderdagavond 8 juni in de Lunette van Sensire, Coehoornsingel 3. Aanvang 20.00 uur.

De derde openbare wijkvergadering zal plaatsvinden in november 2023. Via onze e-mailservice zullen we daarover berichten. De locaties van de wijkvergaderingen worden na de voorbereidingen van de ‘organisatiewerkgroep wijkvergaderingen’ t.z.t. via de e-mailservice bekend gemaakt. Vooraf aanmelden is prettig, maar niet verplicht. U kunt mailen naar wijkteamnoordveen@gmail.com.

De steeds wisselende locatie van onze vergaderingen wordt ook altijd op de wijkagenda op onze website bekend gemaakt. We maken gebruik van verschillende ruimtes in de wijk, zoals bijvoorbeeld bij het Rode Kruis, Sensire, Polbeek en Activiteitenstichting DWK.

Wij zien u graag. Groet, Wijkteam Noordveen.