Polbeek en Lunette nodigen wijkbewoners uit (+filmopname)

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn 2014 openden in Noordveen zowel de Polbeek als de Lunette de deuren voor wijkbewoners en andere geïnteresseerden op zaterdag 15 maart, hun open dag.

Bezoekers van de Lunette werden tussen 11.00 en 15.00 uur verwelkomd bij de ingang en voorzien van een consumptiebon om gratis iets te drinken in Caf├ę De Buren in de Lunette. Voor de kinderen was er ook popcorn. Aan de hand van de eveneens uitgereikte plattegrond kon de bezoeker een kijkje nemen in zaal de Coehoorn voor theatervoorstellingen, informatie verkrijgen van o.a. Kindernet, Alzheimer Nederland, Zozijn en diverse voorzieningen van Sutfene. Er was mogelijkheid om gezellig iets te eten of drinken in de Brasserie of om appartementen te bezichtigen.

In de middag vanaf 14.00 uur hield Polbeek haar open dag die tot 17.00 uur duurde. Bij de woontoren was de Banjerkeet en een springkussen geplaatst voor de kinderen. Binnen werden bezoekers verrast door muziek of door zang van het Polbeekkoor. Er was een ruim aanbod van kraampjes met informatie, maar ook met mooie of lekkere dingen die te koop aangeboden werden. Ook was het mogelijk de woontoren te bezichtigen.

Niet alleen tijdens de week van Zorg en Welzijn worden wijkbewoners uitgenodigd naar de Lunette en Polbeek te komen, maar het gehele jaar door. Bijvoorbeeld om iemand te bezoeken of ontmoeten, vrijwilligerswerk te doen, iets te komen eten of drinken, een vergadering van het wijkteam bij te wonen of om gebruik te maken van de aanwezige apotheek of andere voorzieningen. Ook zijn er regelmatig activiteiten voor wijkbewoners op deze locaties, zoals u kunt lezen in de wijkagenda van Noordveen op deze website. Beide locaties zijn toegankelijk voor minder-validen en voorzien van een invalideparkeerplaats.

U bent van harte welkom.

Wijkbewoner Han van Beek maakte tijdens de open dag een filmopname op Polbeek. Deze kunt u hier bekijken.

Open dag De Lunette 15 maart 2014

Open dag De Lunette 15 maart 2014

Flyer open dag van zorg en welzijn Polbeek 15032014