Ontbijtje voor een karweitje

Op deze zondagochtend, de laatste van de Week van de Wijk 2019, organiseren Polbeek en Bewonerscommissie Berkelpark een luxe ontbijt voor de wijk, door de wijk. Zij schrijven daarover:

“Onder het motto eten is ontmoeten, willen wij buurtbewoners van jong tot oud uitnodigen om tijdens een luxe ontbijt met elkaar in gesprek te gaan. Als tegenprestatie vragen wij van alle tafelgenoten een kleine dienst, denk bijvoorbeeld aan schoenen poetsen, een samen wandelingetje maken, afwasje doen of kleding verstellen.

Of neem een (eigengemaakt) cadeautje, tekening, of lekkernij mee. Tijdens het speciale ‘RAD VAN AVONTUUR’ worden de aangeboden diensten en producten verloot onder de aanwezigen.

Op deze manier komen plezier, ontmoeten en generaties samen tijdens dit buurt-ontbijt.Wellicht hou je er glanzende schoenen, zelfgemaakte kaarten, een leuk contact of mooie tekening aan over.”

U kunt komen op het tijdstip dat u schikt tussen 8.00 en 11.00 uur, alleen of juist met bijvoorbeeld het hele gezin of met uw buren of mantelzorgers. Vooraf opgeven is niet nodig.

Info:

flatsnoordveen@gmail.com  (Corrie en Wilja, Bewonerscommissie Berkelpark)

i.mulder@zorggroepsintmaarten.nl  (Irma Mulder, Polbeek)