Online Caféquiz Noordveen terugkijken?!

Aanvang 15.00 uur op zaterdag 18 september en daarna terug te kijken via de link hieronder.

Waar: Cliënten, vrijwilligers en medewerkers van Polbeek en Sensire spelen mee vanuit hun eigen locaties

Wijkbewoners zijn welkom op één van deze locaties om mee te spelen, maar kunnen de quiz ook vanuit huis volgen (en meedoen!) via de livestream.

Met behulp van beeldverbinding daagden vorig jaar getalenteerde senioren uit Noordveen en Zutphen elkaar uit in de digitale vragenarena. De Polbeek won de online caféquiz van Sensire (voorheen Sutfene) en ontving de felbegeerde titel ‘Slimste woonzorgcentrum’ en bijbehorende oorkonde.

Dit jaar zoeken de Polbeek en Sensire weer de slimste en dagen ook alle wijkbewoners van Noordveen uit om deel te nemen aan de online caféquiz. Tijdens de quiz testen we met een knipoog de algemene kennis over onze wijk, Zutphen, de regio tot aan Gelderland in zijn geheel. Ga jij ook met je team de ludieke strijd aan voor de titel ‘Slimste team Noordveen’?

Voor het beantwoorden van de vragen kun je gebruik maken van het invulformulier. Deze kun je hier downloaden in Word en hier in PDF.

De online caféquiz begon vlak na 15.00 uur, was via een live stream te volgen en nu terug te kijken (Klik op ‘Bekijken op Youtube’):

Niet online meekijken of terugkijken, maar wel graag de vragen beantwoorden? Deze kun je hier downloaden.