Noordveen kijkt om…

…Naar haar bewoners. Verbinding maken en verbinding houden, dat is het onderwerp waar Wijkteam Noordveen in samenwerking met de beroepskrachten zich mee bezighoudt in deze tijd. Overleggen maken plaats voor inspirerende brainstorm sessies via de WhatsAppgroep; ook de vrijwilligers van Wijkteam Noordveen zoeken naar nieuwe manieren van verbinden. 

Frida Frelink vertelt:

Met Valentijnsdag voor de deur willen wij ons hart laten spreken, maar eigenlijk niet alleen tijdens Valentijnsdag. En zo hebben we direct een mooi voorbeeld waartoe een brainstorm kan leiden; De unieke postkaarten van het Wijkteam én de beroepskrachten, voor de bewoners van Noordveen”.

‘Wijkteam Noordveen en beroepskrachten denken aan u. Aan wie denkt u?’. Dat is Noordveen uit het hart gegrepen. Twee verschillende kaarten met elk hun eigen ontwerp. Om op te sturen of gewoon zomaar bij iemand in de bus te stoppen. Laat de ander weten dat u aan hem/haar denkt. Vertel wat de wijk Noordveen voor u aantrekkelijk maakt, wie steekt u een hart onder de riem? Naar wie gaat uw hart uit? Het hele jaar door te gebruiken om bewoners met elkaar te blijven verbinden. 

Bewoners van de wijk Noordveen kunnen de kaarten gratis ophalen bij diverse locaties in de wijk. Aan de speciale actieposter is te zien dat de kaarten op betreffende locatie verkrijgbaar zijn. Nog niet alle ondernemers mogen volgens de geldende maatregelen alweer open zijn. Zodoende startte de actie in de week voor Valentijnsdag 2021 bij de Coop aan de Weg naar Laren. Ook nu zijn nog kaarten verkrijgbaar, in elk geval nog bij het Sociaal Wijkteam/Perspectief op het adres Weg naar Laren 59.