Noordveen heeft kerstbomen in het wild

In december 2020 was het plaatsen van kerstbomen in het wild in de wijk Noordveen Zutphen een groot succes. Zeker in het midden van de corona lockdown.

Dit jaar heeft Wijkteam Noordveen samen met verschillende wijkbewoners 32 bomen her en der in de wijk geplaatst. Binnen 12 uur waren de eerste bomen al versierd!

Het is de bedoeling dat alle 32 kerstbomen mooi aangekleed gaan worden door bewoners van de wijk Noordveen. Het geeft een gevoel van SAMEN ZIJN en geeft kleur aan de wijk.

Op maandag 10 en dinsdag 11 januari 2022 worden de bomen weer opgehaald, met alles wat er in hangt. De wensen bewaren we. Maar wilt u iets terug dat in de boom hangt, haal dat dan voor 10 januari uit de boom alstublieft. De kerstversiering die er nog in hangt krijgt een nieuwe bestemming. Vorig jaar konden we drie verhuisdozen vol cadeau doen aan ‘de Bovenkamer’. De Bovenkamer is een laagdrempelig ontmoetingscentrum in huiselijke sfeer, waar mensen met beginnende dementie, mantelzorgers, vrienden elkaar ontmoeten.

Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2022.

Hieronder foto’s van deze kerstactie en ook vindt u hier de links naar de verschillende krantenartikelen, op de voorpagina van de Stedendriehoek, in weekkrant Contact en in de Stentor!