Nomineer een mede-wijkbewoner!

Jaarlijks organiseert Wijkteam Noordveen voor bewoners van de wijk een nomineeractie in samenwerking met Coop. Op die manier wordt genomineerde wijkbewoners op een bijzondere manier duidelijk dat er iemand is die aan hen denkt.

En hoe leuk is het een verrassing te krijgen! Dit jaar is het organiseren van activiteiten waarbij mensen elkaar ontmoeten best lastig. Reden te meer voor ons als wijkteam om na onze Paasgroet-nomineeractie nu in de Week van de Wijk een extra nomineeractie te organiseren. Opnieuw zegde Coop sponsoring toe, fantastisch!

Doe je mee? Nomineer dan een bewoner van de wijk Noordveen die volgens jou een positieve bijdrage heeft geleverd aan de leefbaarheid en/of saamhorigheid in de wijk. Geef de naam, geschatte leeftijd en het woonadres van die persoon aan ons door tezamen met uitleg over jouw nominatie. Je kunt het mailen naar wijkteamnoordveen@gmail.com of op papier zetten en t.a.v. Wijkteam Noordveen (laten) bezorgen op Weg naar Laren 59. Schrijf als titel van je e-mail of linksboven op de envelop ‘Nominatie Week van de Wijk’. Als je je naam erbij zet, vertellen we bij het bezorgen wie genomineerd heeft, want daar zijn mensen vaak heel nieuwsgierig naar. Maar…Nomineren mag ook anoniem en kan tot uiterlijk dinsdag 22 september 2020. Wie weet verrassen wij ‘jouw genomineerde’ ook met een bezoekje aan de deur èn met een attentie!