NL Doet 2022 – Noordveen zet opnieuw de bloemetjes buiten!

Net als vorig jaar zet Wijkteam Noordveen dit jaar de bloemetjes buiten. Letterlijk. Samen met het sociaal wijkteam worden er op zaterdag 12 maart ruim 900 plantjes uitgedeeld voor bewoners, door bewoners.

Bewoners die komen helpen worden niet alleen maar aan het werk gezet; wij vinden het nóg belangrijker om elkaar weer te ontmoeten en de tijd te nemen om weer eens bij te praten. Dat doen we onder het genot van een kop koffie met wat lekkers. Zo willen we de verbinding in de wijk die er al is verder uitbreiden, nieuwe bewoners leren kennen en het met elkaar hebben over wat ons bezig houdt.

Dit jaar vinden er activiteiten plaats op vrijdag 11 maart en zaterdag 12 maart. Op vrijdag worden de voor– en achtertuin van het pand van het sociaal wijkteam aan de Weg naar Laren 59 opgeknapt. Op zaterdag 12 maart gaan we de wijk in met de plantjes en papierprikkers. Deelnemers krijgen op beide dagen een lunch aangeboden.

Aanmelden kan via de website van NL doet: www.nldoet.nl (zoek op postcode 7203 HG of trefwoord Noordveen) of via f.frelink@perspectiefzutphen.nl.