NL doet 2021, zaterdag 29 mei 2021: Lente in Noordveen

Hoewel het weer nog niet dagelijks laat zien dat het lente is, heeft de natuur met al die regen wél alle ruimte gekregen en het resultaat is prachtig. Langzamerhand wordt Noordveen weer groen en verschijnen de meest mooie kleuren. Maar; het kan altijd kleuriger natuurlijk!

Wijkteam Noordveen laat weten: “Na een lange tijd van elkaar niet kunnen ontmoeten, kijken wij er naar uit om jullie -bewoners van Noordveen- weer te zien. Uiteraard op gepaste wijze en dus rekening houdend met alle maatregelen. Dat gaan we doen op zaterdag 29 mei, tijdens NL doet,  met een leuke activiteit, namelijk de lente nog meer laten zien in Noordveen. Wij hebben van het Oranje Fonds een geldbedrag ter beschikking gekregen waarmee we een flink aantal gezellige voorjaarplantjes aan kunnen schaffen. Help je mee met het uitdelen van deze gezelligheid?”

“We starten vanaf 10.30 uur vanaf de Weg naar Laren 59 met een kopje koffie/thee en wat lekkers en vervolgens gaan we in kleine groepjes aan de slag. Er zullen ook papierprikkers aanwezig zijn, zodat we onderweg nog wat rommeltjes op kunnen ruimen. Uiterlijk 15.00 uur sluiten we deze dag weer af en neem je, als bedankje, zelf ook nog een bakje lente mee naar huis.”

Bewoners van Noordveen, komen jullie ook? Aanmelden kan via de website van NL doet: Lente in Noordveen | NLdoet maar ook gewoon via wijkteamnoordveen@gmail.com