Muzikaal avondje uit voor weinig!

Zaterdagavond 10 december a.s. is de laatste editie van The Live Recording Sessions in het DWK-gebouw, Leeuweriklaan 19 te Zutphen. Ditmaal niet twee, maar drie muziekoptredens bijwonen voor heel erg weinig geld, een gezellige avond uit! De entree bedraagt slechts enkele euro’s per persoon en wie lid is of wordt, betaalt nog een euro minder.

De dag erna, op zondagmiddag 11 december hoeft er geen entree betaald te worden voor de Jamsessie. Dan kunnen geïnteresseerden van alle leeftijden met hun eigen instrument het podium beklimmen om te ‘jammen’ en is iedereen welkom om te luisteren naar de muzikanten die zich uitleven op het podium. Er is tevens mogelijkheid tot (pool)biljarten en darten. Neem voor het darten wel eigen pijltjes mee. Een gezellig uitje voor het hele gezin.

Tijdens beide activiteiten is de bar open en kan tegen gering tarief iets naar keuze genuttigd worden. Gezellig en goedkoop uit in eigen wijk! Hoewel de activiteiten in het DWK-gebouw overigens open staan voor iedereen, dus ook voor mensen die niet in de wijk Noordveen woonachtig zijn.

Meer informatie is te vinden in de wijkagenda op deze website.

Voor de Jamsessie van Stage Noordveen worden nieuwe vrijwilligers gezocht voor de bar, keuken en een sessieleider voor de Jamsessies. Voor aanmelden en vragen kun je mailen naar info@stagenoordveen.nl. Of kom eens kijken tijdens de activiteiten en vraag naar Henk.

DWK Stage Noordveen The Live Recording Sessions presents

 

poster-the-live-recording-sessions-dec-2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit betreft een activiteit van DWK Stage Noordveen, onderdeel van DWK.

 

posterjamsessie20161120

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer info op www.dwkzutphen.nl of mail naar liverecording@stagenoordveen.nl

Prijzen bar DWK 2015