Zonnige speel & knutselmiddag in speeltuin Praebsterkamp

Op 15 april 2015 was het zover! Kids Club & Wijkteam Noordveen organiseerden in samenwerking met de Banjerkeet een Speel & Knutsel middag voor jong en oud.

 060 schminken en banjerkeet []

Het feest begon om 13.00 uur in speeltuin Praebsterkamp. Er waren leuke teamspelletjes te doen en je kon je laten schminken.

Ook mocht je spelletjes en speelgoed uit de banjerkeet gebruiken en kon je iets te drinken halen. Voor de volwassenen was er koffie en thee en informatie over de Kids Club en andere activiteiten in de wijk.

 

Aanbrengen winterjas speeltuin Praebsterkamp okt 2014

Aanbrengen winterjas speeltuin Praebsterkamp okt 2014

Voor de mensen die van knutselen houden was er de mogelijkheid om mee te helpen met het haken&breien van de trui voor de boom in de speeltuin. Sommige ouders hebben lekker in het zonnetje zitten breien of haken. Binnenkort wordt er nog een middag gepland om samen te haken, breien of punniken. Een middag voor jong en oud. Vind je het leuk om mee te doen? Mail dan alvast naar wijkteamnoordveen@gmail.com 


Om 15.00 uur werd alles opgeruimd, maar kon je natuurlijk nog wel in de speeltuin blijven. Daar was het gezellig en werd genoten van het prachtige weer.

Kinderen van 7-12 jaar zijn wekelijks op woensdag welkom bij de Kindermiddag aan de Weg naar Laren 59. Voor informatie, zie de wijkagenda. Voor vragen kunt u terecht bij caronijhof@gmail.com.

Enthousiast over natuurlijk spelen? Bekijk ook de uitnodiging voor zaterdag 25 april 2015 

Fotografie: wijkfotograaf Henk Bree (oud-bewoner Noordveen).